Proizvodi

Nudimo vam vrhunska garažna vrata, elegantne dvorišne ograde i moderne nadstrešnice vrhunske kvalitete

Pogledajte naš asortiman proizvoda

Što nudimo?

Nudimo vam vrhunska garažna vrata, elegantne dvorišne ograde i moderne nadstrešnice vrhunske kvalitete

Garažna vrata

Nudimo različite vrste garažnih vrata (sekcijska, industrijska, rolo, zaokretna, klizna) s automatskim ili ručnim otvaranjem. Za sekcijska vrata koristimo motore renomiranih tvrtki, osiguravajući dugotrajnost i pouzdanost. Ispunjavamo sve vaše želje, uključujući ugradnju stakla, ventilacijskih rešetki i različitih boja vrata, pružajući vam potpunu personalizaciju.

Dvorišne ograde

 Imamo raznolik asortiman dvorišnih vrata i ograda, izrađenih od kovanog željeza ili glatkih čeličnih profila. S velikim izborom modela, u ponudi su i moderne žičane panelne ograde. Oplemenite svoj prostor s našim jedinstvenim rješenjima!

Proizvodi

Nadstršnice

U ponudi nudimo izradu balkonskih ograda, zaštitnih rešetki, raznih modela nadstrešnica, ljetnikovaca, montažnih garaža i raznih ukrasnih predmeta izrađenih od kovanog željeza.

Za vas stvaramo kvalitetu i stil

Zašto odabrati Mont - Mural?

Izdvajamo se kao prvi izbor za opremanje vašeg doma, pružajući ne samo pouzdanu dostavu, već i više od tri desetljeća iskustva i bogat asortiman proizvoda.

Dugogodišnje iskustvo

Pouzdana dostava

Širok asortiman

Saznajte nešto o nama

Vaš pouzdan partner s 30 godina iskustva

Vaša prva destinacija za vrhunska vrata, ograde i nadstrešnice, gdje kvaliteta susreće dugogodišnje iskustvo.

O nama

Vaša pouzdana adresa za garažna vrata, ograde i nadstrešnice.

Stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja i informacije. Ne ustručavajte se kontaktirati nas – tu smo da vam pomognemo!