Trg Republike 8, 40328 Donja Dubrava
tel/fax: 040 688 940, mob: 098 249 025

Izdvajamo

  Ukrasni predmeti
 
Da bi uljepšali svoj dom, poslovni prostor ili nekome poklonili lijepi dar nudimo Vam raznolike ukrasne...

  Zaštitne rešetke
 
Zaštitne rešetke koje sami proizvodimo, pored sigurnosno-zaštitne funkcije ostavljaju i vrlo lijep dojam...

  Stubišne ograde
 
Zbog raznolikosti načina izvedbe, izrada stubišnih ograda je vrlo složen i zahtjevan posao...

 
O nama

Tvrtka MONT-MURAL d.o.o. iz Donje Dubrave na hrvatskom je tržištu prisutna od 1992. godine, a ističe se širokim asortimanom svih vrsta vrata, te posebno visokom kvalitetom svojih proizvoda po pristupačnim cijenama. Tu su i dugogodišnja jamstva na trajanje i kvalitetu proizvoda kao i profesionalizam u odnosima prema klijentima.

MONT – MURAL klijentima nudi garažna vrata (sekcijska, industrijska, rolo, zaokretna, klizna) s automatskim (daljinskim) ili ručnim otvaranjem. S obzirom da su sekcijska garažna vrata u današnje vrijeme postala standardni dio svake kuće, za automatiku koristimo motore renomiranih tvrtki s dugogodišnjim iskustvom koji su osigurani elementima poput deblokade u slučaju nestanka električne energije te ostalim materijalima neophodnima za nesmetan rad. Isto tako i ispunjavamo sve želje svojih klijenata, pa tako na zahtjev ugrađujemo staklo ili ventilacijske rešetke. Klijentima nudimo još i veliki spektar raznih boja vrata, a tu je i mogućnost izbora nekih imitacija drva.

MONT-MURAL-ov proizvodno prodajni program obuhvaća izradu dvorišnih vrata i ograda koje mogu biti izrađene iz kovanog željeza ili pak iz glatkih čeličnih profila, a uz veliki izbor raznih modela, nudimo još i žičane panelne ograde. U ponudi još nudimo i izradu balkonskih ograda, zaštitnih rešetki, raznih modela nadstrešnica, ljetnikovaca, montažnih garaža i raznih ukrasnih predmeta izrađenih od kovanog željeza koji mogu uljepšati svaki dom.

Za sve proizvode nudimo vruće pocinčavanje, te lakiranje u boji naručitelja.

Geslo tvrtke MONT-MURAL je zadovoljiti svakog klijenta, pa se tako možemo pohvaliti brzom isporukom i poštivanjem rokova jer zadovoljan kupac je naše najveće zadovoljstvo.

NASLOVNA    |    O NAMA     |   USLUGE    |    GALERIJA RADOVA    |    KONTAKT